Aktivnost: gorsko kolesarjenje Območje: SLO - Gorenjska Zahtevnost: lahka

Zjutraj pred kolesarskim izletom je moje redno vprašanje: koliko kilometrov in koliko vzpona? Kilometrov pričakujem okoli 27, ko vprašam pa še za vzpon pa po navadi dobim odgovor okoli 1000 m. Vedno si po tihem želim, da je tudi spust vštet v teh 1000 m. Torej bi bilo vzpona le 500 m. Ampak potem tudi vedno znova ugotovim, da je bilo mišljeno 1000 m samo vzpona. Kaj pa če je odgovor, da je vzpona le 364m? Takrat dobim na obrazu največji nasmeh. :)

Add a comment

Aktivnost: gorsko kolesarjenje Območje: SLO - Gorenjska Zahtevnost: srednje težka

”Pa zakaj morem sedaj rinat kolo še na vrh Vošce? A ni dovolj, da odpeljeva Robe Twist?”: jamram in tarnam kot se za žensko spodobi. Ampak ne pomaga. Andrej je tiho oziroma se mi zdi, da pospeši tempo in se malo oddalji. Tako me ne sliši več in tudi nazaj ne gleda več. Pa ima mir in to še preden pride na vrh. :)

Add a comment

Aktivnost: gorsko kolesarjenje Območje: SLO - Gorenjska Zahtevnost: lahka

Oaza miru sredi žafranov – tako posebna je Velika planina spomladi. Pogledi na polja cvetočih žafranov, pastirsko vas in okoliška pobočja so pravljični. Tokrat sem bil z gorskim kolesom, Velika planina pa je zelo primerna tudi za pohodništvo.

Add a comment

Instagram