Sva Mateja in Andrej in te lepo pozdravljava na najinem blogu. Namenila sva ga vsakemu, ki hrepeni po lepoti in zdravju ter uživa v majhnih in velikih zmagah (nad samim seboj). Narava in šport je tisto, kar naju osrečuje. Obožujeva gorsko kolesarjenje, pohodništvo in turno smučanje. Vsakega posebej in vsakega na svoj način. Veselje nama ne prinaša le osvojen vrh, ampak tudi veličastno okolje gorske narave.

Rada imava Slovenijo in želiva raziskati vse njene lepote. Zavedava se, da so najlepši kotički čisto blizu nas. Nekaj sva jih že odkrila. Raziskujeva pa tudi onkraj meja. Želiva odkriti čim več.

Najrajši imava brezpotja in nove poti, ki jih odkrijeva po pomoti. Zato ne podajava točnih opisov poti, ker bi jim bilo težko slediti. Za vsako pot pa posnameva gpx sled. Kako jo uporabite, preberite tukaj.

Najlepše stvari doživljava v gorah. Ta doživetja so najvišja, nič jih ne more prekositi in so velika obogatitev najinega življenja.Če bova obogatila tudi tvoje življenje in ti zapolnila prosti čas, bova vesela. Če nama bi želel kaj povedati, ti bova z veseljem prisluhnila. Pišeš nama lahko na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa tukaj.